"Jesus er med alle dager" av Berit Karin Lindelid

Ny "Jesus er med alle dager" av Berit Karin Lindelid

"Jesus er med alle dager" av Berit Karin Lindelid
Bok med dikt og bilder


Mitt navn er Berit Karin Lindelid og jeg bor i Meland nord for Bergen. Jeg er gift og har 3 barn, 5 barnebarn og 1 oldebarn.

I 2009 kom jeg ut med min første diktsamling "Med Jesus i hverdagen”. Det var i en periode der livet var veldig tungt og vanskelig. Jeg har alltid holdt meg nær til Jesus gjennom alt jeg møter gjennom livet - men en dag følte jeg at nå orker jeg ikke mer. Jeg ropte jeg til Jesus i min nød om at Han måtte hjelpe meg! Og bønnesvaret kom fort. Jeg fikk masse ord formet som dikt, og jeg fikk det travelt med å skrive.

Diktene er skrevet slik jeg fikk dem. Dette ble til stor hjelp for meg - og jeg ble anbefalt å lage et dikthefte. Det gjorde jeg, og tilbakemeldingene har vært gode. Nå har jeg valgt å få diktene ut i bokform - der alle diktene fra 2009 er med, i tillegg til flere nye dikt. Jeg håper du vil bli oppmuntret, trøstet og får nytt mot når du leser diktene.

"Jesus er med ALLE dager", det er helt sikkert! Gud velsigne deg med fred og glede! Du er verdifull og høyt elsket for den DU ER!

- Berit Karin

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha Verifisering
  • 250,00Kr
  • Eks. Mva: 250,00Kr

Etikett: Bok, Dikt, Berit Karin Lindelid