"E-mail fra Gud til tenåringer" av Claire & Curt Cloninger

2-3 dager "E-mail fra Gud til tenåringer" av Claire & Curt Cloninger

"E-mail fra Gud til tenåringer" av Claire & Curt Cloninger

2000, norsk


Kjapp deg, sjekk innboksen! Den flommer over av e-mail fra Gud!

Hver eneste hilsen er en kruttpakke som vil motivere, oppmuntre og gi deg styrke til å tro at Gud er virkelig, og at Han mener du er utrolig spesiell og enestående. Hver e-mail er fullpakket med veiledning og oppmuntring som vil hjelpe deg å møte de viktige sakene du møter i livet. Du vil merke at du er elsket og verdsatt, viktig og unik, enestående og forstått av Gud. Selv når livet ikke er perfekt, er Gud likevel glad i deg og vil hjelpe. Nå kan du oppdage hvordan! Du må koble deg opp online med Gud i dag! Selv om ditt system kræsjer eller får virusproblemer, vil en e-mail fra Gud gi deg en ny start!


CLAIRE CLONINGER har vunnet seks Dove Awards for sine sanger. Hun har skrevet fjorten bøker, blant dem bestselgeren "A Place Called Simplicity" og "Dear Abba".

CURT CLONINGER, Claires sønn, er IT-administrator hos Integrity Music og er lovsangsleder i Mobile Vineyard Christian Fellowship. Han var to år i Youth With a Mission og har arbeidet som lærer på ungdomsskolen, friidrettstrener på videregående skole og husfar på et barnehjem.Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha Verifisering
  • Sett: 540
  • Merke: Hermon Forlag
  • Varenummer: Vivo-023
  • Tilgjengelighet: 2-3 dager
  • 229,00Kr
  • Eks. Mva: 229,00Kr

Etikett: Claire & Curt Cloninger, Bok, Ungdom