"Studiebibel for tweens" - Lilla/grå kunstskinn

2-3 dager "Studiebibel for tweens" - Lilla/grå kunstskinn

"Studiebibel for tweens"
Lilla/grå kunstskinn
2015, norsk
Forfatter: Jarle Waldemar


STUDIEBIBEL FOR TWEENS er laget spesielt for deg i alderen 9–13 år. Dette er en studiebibel full av hjelpemidler for å lese og forstå Guds Ord. Jarle Waldemar hjelper deg ikke bare til å forstå, men også til å gjøre noe med det du leser.

Hver bok begynner med en innledning som forteller hva boken handler om. 

Kommentarene er inndelt i fem ulike kategorier som gjør Bibelen mer forståelig, spennende og relevant. Bibelen er dessuten illustrert med unike tegninger. Bibelteksten som brukes er fra den nye norske oversettelsen Hverdagsbibelen 2013, Bibelforlaget – Det nye testamentet. Hverdagsbibelen er en forenklet og levendegjort oversettelse som baserer seg på Bibelen – Guds Ord. 

Dette finner du i STUDIEBIBEL FOR TWEENS:
Guds skattekiste – Visste du at? – Fakta om – Forklaring – Hva betyr dette i dag? – Bibelleksikon – Innledningsside til hver bok – Kart – Illustrasjoner – Jesu Ord i rødt

For barn fra 9–13 år.
Finnes også i blå utgave.
Illustrerte tegninger av Leif Kåre Lysåker

Jarle Waldemar (35 år) er barneevangelist og reiser rundt i landet og forkynner evangeliet gjennom sang, musikk, kreativ preken, drama og trylling. Han møter mange tusen barn hvert år gjennom sine reiser. Jarle jobber også om barne- og familiepastor i Klippen Sandnes.

Mer om Hverdagsbibelen:
• Hverdagsbibelen er ikke en konkordant (ord-for-ord) oversettelse fra grunnspråkene, men en forenklet og levendegjort oversettelse. Den baserer seg på Bibelen – Guds Ord, som er Bibelen vi anbefaler når du skal ha en utgave som ligger så nær opptil originalskriftene som mulig. 
• Hverdagsbibelen legger vinn på å holde seg innenfor de teologiske rammer grunnteksten gir, men dens viktigste oppgave er å gjøre Bibelen leservennlig og forståelig for Ola og Kari, Per og Pernille!
• Elsbeth K. Sørensen og Sten Sørensen er hovedredaktører av bibelutgaven.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha Verifisering
  • Sett: 809
  • Merke: Hermon Forlag
  • Varenummer: Vivo-016
  • Tilgjengelighet: 2-3 dager
  • 398,00Kr
  • Eks. Mva: 398,00Kr

Etikett: Studiebibel, Lilla/grå, Kunstskinn, Barn, Ungdom, Tweens