Olive Anti-Wrinkle Eye Cream (Øyekrem)

-30% Olive Anti-Wrinkle Eye Cream (Øyekrem)

Olive Anti-Wrinkle Eye Cream (Øyekrem)
30 ml 

Olea Europaea 


For alle hudtyper.

Gjenopprettende og fornyende øyekrem. Rik på polyfenoler/fytosteroler og Vitamin E. (Antioksidanter) 

Olive Øyekrem er en perfekt løsning for mild omsorg for det delikate øyeområdet, og reduserer effektivt tegn på aldring. Den balanserte formuleringen er infundert med sertifisert økologisk olivenolje, som inneholder en kraftig blanding av næringsrike fettsyrer, vitaminer, essensielle mikroelementer og squalen for effektivt å nære og etterfylle huden din, mens hyaluronsyre behandler hudfeil og forhindrer ytterligere skader. Denne lette kremen reduserer synlig rynker og fine linjer, og gjør huden rundt øynene fast og uimotståelig ungdommelig.

Bruksanvisning: Påfør øynene og klapp lett med fingertuppene til den er absorbert. Bruk morgen og kveld.


Olivenolje har vært en kilde til skjønnhet siden det ble oppdaget for 5000 år siden, først av innfødte til middelhavslandene. Siden har dyrking av olivenolje spredt seg betydelig og forbruket er verdensomspennende. Dette produktet kommer fra oliventreet Olea Europaea. Olivenolje er kjent for å ha en svært høy næringsverdi og å være rik på komponenter med helsefremmende egenskaper. Flerumettede fettsyrer omega-3 og omega-6, polyfenoler, mikroelementer (natrium, kalsium, kalium, jern, magnesium og fosfor) og vitaminer (A, B3, E og K) gjør det til et av de mest fordelaktige naturlige produktene for skjønnhet og helse. Olivenolje forbedrer blodsirkulasjonen og cellefornyelsesprosessene og har en uforlignelig fuktighetsgivende og regenerativ effekt på hudvev, slik at huden blir balansert, styrket og forynget.


Produsert i Israel av Peer Pharm Ltd. 


INGREDIENSER:

Vann (Aqua), Squalane, Olea Europaea (oliven) olje, Cetearylalkohol og cetearylglukosid, glycerin, betain, stearet-20 og Chrysin og N-hydroksysuccinimid og Palmitoyl oligopeptide og palmitoyl tetrapeptid-7, cetylalkohol, cetearylalkohol Olivate og sorbitan Olivate, myristyllaktat, hesperidin methyl-chalcon og steareth-20 og Dipeptide-2, urea og sakkarid hydrolysat, Magnesium aspartat-glycin og alanin og kreatin, Polymethylsilsesquioxane, natrium PCA, dehydro-eddiksyre og benzosyre og fenoksyetanol, ethylhexylglycerin, natriumhyaluronat, xantangummi, tocoferylacetat (vitamin E), duft, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) bladekstrakt, Allantion, Camellia sinensis bladekstrakt, dikaliumglycyrrhizinat.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha Verifisering
  • Sett: 371
  • Merke: Peer Pharm Ltd.
  • Varenummer: SAM-122
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 248,00Kr
  • 173,60Kr
  • Eks. Mva: 138,88Kr

Etikett: Olive, Øyekrem, Olivenolje