"Fra Golgata til Karl Johan" av Per Haugan

"Fra Golgata til Karl Johan" av Per Haugan

"Fra Golgata til Karl Johan" av Per Haugan

«Tusen takk! Denne boka trengte vi! Per Haugan tar oss med på en spennende reise fra en tilværelse som vellykket reklamemann til radikal Jesusevangelist. . Sammen med kona Vivian har han allerede satt sterke spor etter seg gjennom forkynnelse i møter og gjennom programmer på TV Visjon Norge. Boka gløder av ekte Jesus begeistring og berører leserne sterkt. 500 år etter Martin Luther er det behov for en ny reformasjon – tilbake til en urkristen livsstil og forkynnelse. Jeg håper denne boka kan være med på å vekke opp en slumrende norsk kristenhet!»
– Ole Bjørn Saltnes, Misjonær

«Jeg har lest denne boka med stor glede og takknemlighet. En glede, for den gir oss lesere en overbevisende opplevelse om Guds godhet og kjærlighet til alle mennesker, og frelsen i Jesus Kristus. Og takknemlighet for at du vil betale prisen for sannheten om menighetens tilstand i vår tid, og det store frafall ved likegyldigheten til Guds ord. Vi trengte denne boken, vi behøver denne boken, den vil gi nytt håp til den som tør å lese den, for den er et lys om veien videre. Gratulerer Per, du er modig og djerv, og Herren selv vil velsigne deg. Anbefales herved!»
– Viggo Wilhelmsen, Evangelist

«Jeg har nå kjent Vivian og Per fra 90-tallet da de hadde husmøter på Hvalstad. Allerede den gang ble jeg grepet av den ekthet og overgivelse til Guds ord, og ble vitne til at Den Hellige Ånd var sterkt tilstede og mennesker fikk oppleve Guds kraft både til utfrielse og helbredelse. Denne boka er et redskap for vekkelse i en tid hvor kappen av forførelse hviler over vår engang kristne nasjon. Den er krydret med sterke vitnesbyrd samtidig som den avslører bedrageriet i den lutherske lære om frelse i barnedåp etc. gjennom historiske fakta. Per er djerv, modig og viker ikke fra sannheten i Guds ord.»
– Solveig Frigstad, Intensivsykepleier og gründer av barnehjem i India

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha Verifisering
  • Sett: 481
  • Merke: Hermon Forlag
  • Varenummer: PH-001
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 198,00Kr
  • Eks. Mva: 198,00Kr

Etikett: Bok, Per Haugan