Guy De On Purifying Cleanser (Ansiktsrens)

Guy De On Purifying Cleanser (Ansiktsrens)

Guy De On Purifying Cleanser (Ansiktsrens) 150 ml
Natural Care from the Dead Sea

Produktbeskrivelse
En mild ansiktsrens som løser opp skitt på overflaten, renser huden og etterlater den med en frisk følelse. Trenger gjennom huden, men fjerner ikke hudens naturlige flora (bakterier og sopp som permanent finnes på huden og beskytter den). Tar bort skitt som følge av skadelige miljøfaktorer, inkludert skitt, støv og sand, fjerner sminke rester og blir kvitt poretettende sekreter (svette og olje).
Det smøres på huden, gjør den myk og beskytter hudfargen. Ansiktshuden er grundig renset og blir "uthvilt", og klar til å absorbere fuktighet effektivt. Purifying Cleanser er en av de beste hudpleie-behandlinger fra Dødehavets mineral-behandlinger. 150ml

Funksjon:

 • Tar bort skitt som følge av skadelige miljøfaktorer, inkludert sot, støv og sand.
 • Fjerner kosmetisk rester, spesielt makeup.
 • Blir kvitt pore-clogging sekreter - (svette og olje).

Bruksanvisning:
Påfør i ansiktet morgen og kveld. Ved hjelp av sirkelbevegelser, masser forsiktig til skitt og makeup oppløses. Skyll av med lunkent vann.

For best resultat, følg med GuyDeOn ClarifyingToner og GuyDeOn Multiactive Hydrating Cream om morgenen, og GuyDeOn Regenerating Night Cream om kvelden.

Aktive Ingredienser

 • Mineralrikt Dødehavssalts - forynger; opprettholde hudens smidighet; formidle et strålende utseende til trett hud.
 • Kamille olje - en suveren Emollient og fuktighetskrem, har beroligende og avslappende egenskaper. Mykgjør huden, er beroligende og virker avslappende på slitne muskler, og får huden til å slappe av, beskytter  hudfargen. Ideell for bruk på sensitiv og sart hud,  nøytraliserer frie radikaler, og dermed hindre oksidativt stress og aldring, fremmer blodsirkulasjonen i huden.
 • Hvete germ - antioksidant, en naturlig olje som er rik på vitamin E "hudpleie vitamin" og en utmerket fuktighetskrem.
 • Lavendel olje - antiseptisk og anti-inflammatorisk, lindrer, frisker opp huden, har en stimulerende effekt på det naturlige celler fornyelsesprosess, slapper slitne muskler og lindrer hudfarge.
 • Bergamot olje - naturlig kjøling og forfriskende olje, effektiv mot akne, infeksjoner, og hudirritasjoner. Etterlater en ren hud og silkemyk touch.
 • Sitrongress-olje - har kjøling, energigivende, oppløftende og forfriskende effekt og antiseptisk dyd, inneholder vitaminene A, fremmer og akselererer cellefornyelsen. Effektivt fukt og forynger huden i ansiktet. Inneholder Vitamin C som strammer og styrker hudens elastisitet og tone.

FRI FOR Parabener & Formaldehyd.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha Verifisering
 • 248,00Kr
 • Eks. Mva: 198,40Kr

Etikett: Guy De On, Cleanser