Guy De On Texturizing Eye Cream (Øyekrem)

Guy De On Texturizing Eye Cream (Øyekrem)

Guy De On Texturizing Eye Cream (Øyekrem) 30 ml
For alle hudtyper

En fint balansert krem ​​formulert for å handle effektivt under søvn når kroppen hviler og cellefornyelse er mest livskraftige. Kremen ​​gir en total omsorg formulert av naturlige Dead Sea-mineraler, vitaminer og essensielle oljer kombineres for å styrke hudens elastisitet, stramme porene og forhindre forekomsten av fine linjer og rynker. Denne praktfulle, komplekse kremen oppfrisker og forynger huden og oppveie tørkende effekter av aktiviteter på dagtid; holder ansikts huden glatt og smidig. Øyekremen er den beste hudpleie behandling for ansiktshuden som det fylles hudens indre lag og betydelig forynger hudfarge. Huden blir mer elastisk og glødende med vitalitet. Øyekremen lover en daglig luksuriøs opplevelse av sunnhet og skjønnhet. Etter påføring av velvære ansiktskrem om natten, er følgende morgen gledelig og forfriskende da ansiktshuden er strålende og glatt med en himmelsk myk touch. Innhold 30 ml

Funksjon:
Forynger huden ved å oppveie tørrende effekter av aktiviteter på dagtid; holder huden myk og smidig.

Bruksanvisning:
Hver kveld, gjelder grundig renset hud rundt øynene ved hjelp av milde bevegelser.

Aktive Ingredienser

  • Dødehavets salter og mineraler (kalsium, svovel, magnesium, kalium) - vital; opprettholde hudens smidighet; formidle et strålende utseende til slitne ansiktshuden, fast og reparasjon.
  • Rose hip - en astringent, noe som har regenerering og foryngende virkning på huden på grunn av tilstedeværelsen av vitamin F, E og C som fremmer elastisitet, elastisitet og lindrer huden. Har en kraftig fuktighetsgivende og mykgjørende effekt på huden.
  • Jojobaolje - avgjørende for en sunn rehabilitering og fornyelse av hudceller som inneholder Vitamin C, og ekstremt effektiv fuktighetskrem, lindrer og emollients huden. Bevarer hudens fleksibilitet, mykgjør og revitaliserer trett hud. Bevarer hudens fuktighet balanse og forhindrer vanntap.
  • Appelsinolje - renser og frisker opp huden, utmerket tilhenger av kollagen dannelse, inneholder vital vitamin C som styrker og styrker skins "elastisitet og tone. Besitter antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper.

INNHOLDER IKKE Parabener & Formaldehyd 

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha Verifisering
  • 248,00Kr
  • Eks. Mva: 198,40Kr

Etikett: Guy De On, Øyekrem