Guy De On Regenerating Night Cream (Nattkrem)

Guy De On Regenerating Night Cream (Nattkrem)

Guy De On Regenerating Night Cream (Nattkrem) - For alle hudtyper - 50 ml
Natural Care from the Dead Sea


Produktbeskrivelse
Et fint balansert krem ​​formulert for å handle effektivt under søvn når kroppen hviler og cellefornyelse er mest livskraftige. Ansiktskremen ​​gir en total omsorg formulert av naturlige Dødehavsmineraler, vitaminer og essensielle oljer kombineres for å styrke hudens elastisitet, stramme porene og forhindre forekomsten av fine linjer og rynker. Dette praktfulle komplekse oppfrisker og forynger huden å oppveie tørking effekter av aktiviteter på dagtid; holder huden glatt og smidig. Ansiktskremen er den beste hudpleiebehandling for ansiktshuden da det fyller hudens indre lag og betydelig forynger hudfargen. Ansiktshuden blir mer elastisk og glødende med vitalitet. Ansiktskremen lover en daglig luksuriøs opplevelse av sunnhet og skjønnhet. Etter påføring av ansiktskremen om natten, er følgende morgen gledelig og forfriskende da ansiktshuden er strålende og glatt med en himmelsk myk følelse.

Funksjon:
Oppdateres og forynger huden ved å forhindre tørkende effekter pga aktiviteter på dagtid; holder huden myk og smidig.

Bruksanvisning:
Hver kveld, påfør på grundig renset huden ved hjelp av milde oppover-masserende bevegelser.

Aktive Ingredienser

  • Mineralrikt Dødehavssalt - forynger; opprettholder hudens smidighet; formidler et strålende utseende til trett hud.
  • Mandel-olje - En utmerket mykgjørende, som mykgjør, glatter og gir næring til huden, svært rik på fettsyrer og proteiner.
  • Avocado-olje - dypt penetrerende og lett absorberende, anti-oksiderende og anti-inflammatorisk olje, som holder overlegen fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Revitaliserer og jevner ut huden mens den gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse og hindrer dehydrering. Denne rike oljen gir huden mer fleksibilitet og mykhet, og i betydelig grad øker mengden av kollagen i huden og medvirker således til regenerering og foryngelse av huden. Inneholder vitaminene A, D, E, så vel som det "unge mineralet" - kalium.
  • Rose hip - en astringent, noe som har regenerering og foryngende virkning på huden på grunn av tilstedeværelsen av vitamin F, E og C som fremmer elastisitet, elastisitet og lindrer huden. Har en kraftig fuktighetsgivende og mykgjørende effekt på huden.
  • Hvete germ- antioksidant, en naturlig olje som er rik på vitamin E "hudpleie vitamin" og en utmerket fuktighetskrem.
  • Evening Primrose - reduserer hudormer, pustler, og hudbetennelse.
  • Orange extract - antiseptisk og anti-inflammatorisk, beroliger huden, toner opp og frisker det.

FRI FOR Parabener & Formaldehyd 

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha Verifisering
  • 248,00Kr
  • Eks. Mva: 198,40Kr

Etikett: Nattkrem, Guy De On