Guy De On Multiactivating Hydrating Day Cream (Dagkrem)

Guy De On Multiactivating Hydrating Day Cream (Dagkrem)

Guy De On Multiactivating Hydrating - Day Cream (Dagkrem) for alle hudtyper - 50 ml
Natural Care from the Dead Sea

 

En deilig luksuriøs dagkrem for langvarig fuktighet og omfattende næring av ansiktshuden. Denne lette silkeaktig krem ​​er en fantastisk fuktighetskilde for den sarte ansiktshuden. Absorberes raskt, smelter inn i huden, gir dette elegante ansiktskrem en konsentrert del av fuktighet inn i de dypeste hudlagene arbeider innsiden ut for å sikre en myk og smidig hud i timevis for å komme. Ansikts krem ​​skaper en tynn men svært effektiv beskyttende barriere, som holder den ultimate fuktighetsnivået og reduserer vanntap dramatisk i løpet av dagen. Perfekt for å hindre skadelige effekter av miljøfarer, forurensning og frie radikaler. Formulert med en UV-stråling filter.
Innhold 50 ml

Funksjon:
Hjelper stratum corneum (horn og ytterste lag av epidermis,) for å beholde sin riktige fuktighetsinnhold i løpet av dagen.
Daglig bruk hindrer en følelse av tørrhet.

Bruksanvisning:
Påfør hver morgen etter vask ansiktet med GuyDeOn Purifying Cleanser og GuyDeOn Clarifying Toner Følg med GuyDeOn Teksture Eye Cream.

Aktive ingredienser:
- Mineralrike Dødehavssalt - forynge; opprettholde hudens smidighet; formidle et strålende utseende til trett hud.
- Rose hip -en astringent, noe som har regenerering og foryngende virkning på huden på grunn av tilstedeværelsen av vitamin F, E og C som fremmer elastisitet, elastisitet og lindrer huden. Har en kraftig fuktighetsgivende og mykgjørende effekt på huden.
- Jojoba olje - bevarer hudens elastisitet; gjenoppretter vitalitet til trøtt hud. Fremmer sunn rehabilitering og fornyelse av hudcellene og ekstremt effektiv fuktighetskrem som har en antioksydant effekt på huden

FRI FOR Parabener & Formaldehyd

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha Verifisering
  • 248,00Kr
  • Eks. Mva: 198,40Kr

Etikett: Guy De On, Dagkrem